Mijn favoriete muziek #3 Pop

En dit is alweer het derde deel waarin ik mijn favoriete muziek bespreek. In de eerste had ik het over rockmuziek en in de tweede indie. Deze keer heb ik het over een genre die iedereen wel kent: het is namelijk de muziek die je hoort als je de radio aanzet: popmuziek. Hier heb ik niet zoveel favorieten van, dus zal dit deel ook korter zijn vergeleken met de vorige twee delen.



Ed Sheeran

Ik ontdekte Ed Sheeran jaren geleden, toen The A Team populair werd en overal te horen was. Vreemd genoeg houd ik niet van Eds liedjes die populair zijn en door iedereen wordt gezongen. Zo vind ik The A Team, Thinking Out Loud en Photograph minder leuk dan de rest. Mijn favoriet is Afire Love. En heb je ooit die viool gehoord bij het laatste couplet? Geweldig.


Charlie Puth

Net als de meeste mensen had ik nog nooit van Charlie Puth gehoord, totdat hij met Wiz Khalifa kwam met See You Again, de soundtrack van Fast and Furious 7, en geschreven voor Paul Walker, die toen overleden was. Ik was benieuwd wie Charlie was, want Wiz Khalifa kende ik al. Op dat moment had deze jonge zanger alleen maar Marvin Gaye (en See You Again, dus). Een hele tijd later zocht ik Charlie Puth weer op en ontdekte ik dat zijn album bijna te koop was (nog een week of zo). En zo durfde ik eindelijk te zeggen dat ik fan was (want twee leuke liedjes betekent niet altijd dat de rest ook goed is).


Taylor Swift

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet echt een fan van Taylor Swift. Oké, een aantal van haar liedjes zijn wel goed, maar de rest... Nope. Ik houd alleen van de melodieën van haar liedjes. Die zijn best wel catchy. Maar van de rest, zoals de lyrics en de stem (o, en niet te vergeten, de filmpjes), houd ik niet van. En ook niet van Taylor als persoon. Hoe zij door het leven gaat... Haar katten zijn wel schattig, maar haar vriendjes... Euh... Laten we het daar maar niet over hebben... Daar zijn we lang mee bezig...

Wat voor muziek vind jij leuk?

Reacties

Populaire posts