Juli Wrap-up

In juli begon de zomervakantie en daarvoor had ik twee weken half school (af en toe naar school gaan om boeken terug te brengen bijvoorbeeld). Dit zorgde ervoor dat ik ontzettend veel tijd had om boeken te lezen, en dat verklaart ook waarom ik achttien boeken kon lezen. ACHTTIEN. Dit is volgens mij het meeste wat ik dit jaar in één maand heb gelezen. Wow. Achttien vind ik veel, aangezien de meeste mensen maar tot drie boeken komen. Maar goed, de boeken die ik heb gelezen staan hieronder, met de link naar de recensie van dat boek.

73. Saint Tropez (Girl Stays in the Picture) van Melissa de la Cruz
5/5 Om mijn ongelezen boeken in mijn kast te verminderen koos ik een boek uit dat er makkelijk uitzag en snel gelezen kon worden. Dit boek werd het. Boeken over Hollywood en acteren en gossip zijn niet echt mijn stijl, maar door dit boek werd ik erg verrast. Waarom? Lees dan hier mijn recensie.

74. Eenzaam en Extreem Ver Weg (The Loneliness of Distant Beings) van Kate Ling
3/5 In de tweede Celebrate Books-box zat dit boek, en ging ik het daarom lezen. Daarnaast was ik ontzettend benieuwd naar het verhaal en waarom sommige mensen Eenzaam en Extreem Ver Weg geweldig vonden, terwijl anderen het juist afschuwelijk. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier.

75. Zijderups (The Silkworm) van Robert Galbraith
5/5 Dit was het tweede boek van mijn "ongelezen boeken"-plank. Twee jaar geleden had ik ontzettend genoten van Koekoeksjong en omdat het al zo lang geleden was, had ik niet dat gevoel van nodigheid om Zijderups te lezen. Uiteindelijk heb ik dat wel gedaan en dit is mijn recensie!

76. Vengeance van Michelle Madow
3/5 Soms ben ik heel blij met recensie exemplaren, terwijl ik andere keren recensie-exemplaren juist haat, omdat ik het verplicht moet lezen als ik het stom vind. Dat was ook zo met dit boek. Ik vond het afschuwelijk. Maar goed, de reden waarom kun je hier lezen.

77. Havikskruid (The Hawkweed Prophecy) van Irena Brignull
4/5 Voor de Young Adult-leesclub van Hebban kreeg ik Havikskruid toegestuurd. Nou ja, ik had het gewonnen en daarbij moest ik meedoen met de leesclub. De cover sprak mij al erg aan, maar deed het verhaal dat ook? Dat lees je hier.

78. Zwarte Veren (Murder of Crows) van Anne Bishop
5/5 Deze maand bezocht ik het Boekenfestijn in Uden en een van de boeken die ik daar had gekocht, was deze, het vervolg op Rode Letters. En ik was zó enthousiast, omdat ik boek één helemaal geweldig vond. Of dat net zo was met deel twee? Dit is mijn recensie.

79. Het Geestige Leven van Lucy Shaw (My So-Called Afterlife) van Tamsyn Murray
4/5 Dit was het tweede boek dat ik kocht op het Boekenfestijn, met de reden dat het door Blossom Books was gepubliceerd, een van mijn favoriete uitgevers. Mijn recensie kun je hier lezen.

80. Timeless van Michelle Madow
2/5 Recensie-exemplaar nummer twee en het vervolg op Vengeance. Als ik dat boek al afschuwelijk vond, hoe zou het dan zijn met dít boek? Urgh, ik krijg er nog steeds nachtmerries van... Mijn recensie is hier te lezen.

81. The Cage (The Cage) van Megan Shepherd
4/5 Als voorbereiding op YALFest 2017 las ik The Cage, zodat ik een beetje het idee kreeg hoe de boeken van Megan Shepherd waren, én wat ik kon zeggen als ik de kans kreeg om met haar te praten. Dus... dit is mijn recensie.

82. Charisma (Charisma) van Jeanne Ryan
3/5 Charisma had mij altijd al leuk geleken, dus toen ik een stapeltje van dit boek zag liggen op het Boekenfestijn moest ik er natuurlijk eentje meenemen. Maar helaas... Hoe mooi de cover ook is, het verhaal had toch een aantal dingen om op aan te merken. Welke dat waren? Dat lees je in mijn recensie.

83. Dromen van Sara Zonneveldt
2/5 Niet alleen ik had boeken gekocht op het Boekenfestijn. Ook mijn zusje had dat gedaan. Zij kocht onder andere DrOmEN, van Sara Zonneveldt, die bekend was geworden via Wattpad. Hmm. Sorry hoor, maar de Wattpad-schrijvers die allemaal ontdekt zijn (Anna Todd en Sara Zonneveldt dus) vind ik echt slecht kunnen schrijven... Anyway, dit is mijn recensie.

84. Gabrielle (Kiss of Midnight) van Lara Adrian
4/5 Een van de boeken die ik had gedownload in de Vakantie Bieb-app was Gabrielle, het eerste boek van de Middernacht-serie. Waarom ik juist dit boek downloadde vertel ik natuurlijk in mijn recensie, dus dat ga ik hier niet ook doen. Die kan overigens hier gelezen worden.

85. Vier Plus Eén (The One Plus One) van Jojo Moyes
4/5 Dit was het tweede boek dat ik in de Vakantie Bieb-app downloadde, omdat ik al een tijdje benieuwd was naar de boeken van Jojo Moyes. Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen.

86. Hate List (Hate List) van Jennifer Brown
4/5 En dit was alweer het derde gedownloade e-book die, in tegenstelling tot de vorige twee, een YA-boek is, in plaats van een boek voor volwassenen. Het gaat over een schietpartij op een school, dus let daar wel op, voor het geval je er niet tegen kunt. Dit is in ieder geval mijn recensie.

87. Geek Girl (Geek Girl) van Holly Smale
4,5/5 Holly Smale was vorig jaar in Nederland. Ja, echt. Op dat moment had ik geen van haar boeken, maar nu heb ik daar een beetje spijt van. Boekhandel Stevens heeft in ieder geval nog gesigneerde exemplaren, dus wie het eerst haalt, die maalt (of zo iets, toch?). Geek Girl is cool, want het heeft 'geek' in de titel en ik ben een geek, dus jee! Mijn recensie kun je hier lezen.

88. A Touch of Midnight van Lara Adrian
4/5 De laatste tijd heb ik heel veel e-books gelezen en dit is daar één van. Nou ja, dit verhaal is alleen verkrijgbaar als e-book, dus dat verklaart al een hoop. En ik downloadde het gratis! Gewoon via de Apple Store (maar of dat nu nog steeds zo is, weet ik niet). Dit is mijn recensie.

89. Kindred Spirits van Rainbow Rowell
5/5 Kindred Spirits is een erg gewild boek, en toen ik het zag liggen bij een boekhandel in Colchester in Engeland (sorry voor degenen die hoopten op een winkel in Nederland) kon ik het natuurlijk niet laten liggen (ook omdat het maar één pond kostte!). En had ik het uit. Dit is mijn recensie.

90. De Jongen met de Lege Ogen (The Hollow Boy) van Jonathan Stroud
5/5 Ik ben een grote fan van de Lockwood & Co.-serie, dus toen ik deel drie op mijn verlanglijst had gezet, kon ik ook niets anders doen dan het zo snel mogelijk in bezit te krijgen! En toen las ik het... Dit is mijn recensie.

Welke boeken heb jij in juli gelezen?

Reacties

Populaire posts