Dingen in april waar ik me op verheug

Het is alweer bijna april! Wat gaat dit jaar toch snel... Voor we het weten is het al december en tellen we af naar 2017! In april zijn er een paar dingen waar ik me zeer op verheug. Echt, ik kan NIET wachten. Waarom duurt het nog zolang???
In deze post heb ik een aantal categorieën gemaakt, dus als je iets zoekt kun je het gemakkelijk vinden onder de juiste categorie (behalve als ik er niets over heb geschreven).

Boeken

In april komen heel veel boeken uit. In het Nederlands, Engels... Hier zijn de boeken die ik graag wil lezen. Let er wel op dat sommige boeken vervolgdelen zijn in een serie waarvan ik de eerdere delen nog niet van heb gelezen. En voor het gemak heb ik alle boeken gelinkt naar hun Goodreads- of Hebban-pagina

27272506229098381737852723308084255182051734275025489021Gevangene

Evenementen

Als bookgeek kan ik niet leven als ik niet naar evenementen ga, dus heb ik deze maand weer een aantal evenementen waar ik me zeer op verheug.

The 1975 - 1 april
Dit is het tweede concert waar ik ooit heen ga. Om heel eerlijk te zijn ben ik geen fan van deze Britse band, maar vergezel ik een vriendin die anders niet naar dit concert kon gaan. Toch heb ik er zin in, want tja, het is een evenement.

YALFest - 24 april
Dit is het festival waar ik me al op verheug sinds de kaartverkoop is gestart. Als ik aan deze dag denk spring ik in gedachten al op en neer van het wachten. Want echt, ik kan níét wachten.

Becky Albertalli naar Boekhandel Stevens - 25 april
Dit is nou het evenement waar ik graag heen wil maar niet kan. Nou ja, ik kan misschien wel, maar ik mag niet, want we gaan dan misschien op vakantie. Urgh. Gelukkig kan ik Becky wel ontmoeten bij YALFest.

Overig

Celebrate Books
Dit is de boekenbox waar ik maanden op heb zitten wachten. Huh? Maanden? Zo lang is het toch nog niet bekend gemaakt? Dat klopt. Maar ik heb al maanden zin gehad om een box te bestellen, waar nooit iets van is gekomen. Tot vorige week: toen bestelde ik eindelijk de april-box van Celebrate Books. En ik ben er 99% van overtuigd dat ik weet welk boek in de box zit.

Op welke dingen in april verheug jij op?

Reacties

Populaire posts