Series die ik beter had verwacht

Ik heb talloze series gelezen. Sommige heb ik helemaal uitgelezen, anderen moet ik nog een paar delen of het laatste deel lezen. Veel series vind ik geweldig, sommigen minder, maar er zijn ook series waarvan ik verwachtte dat ze heel goed zouden zijn en ik een beetje teleurgesteld was toen ik ze uit had. Hier heb ik vijf boeken gekozen, van teleurgesteld naar superteleurgesteld!


220081465. The Grisha van Leigh Bardugo

Voor ik bookgeeks ga beledigen: ik vind dit geen slechte serie. Echt niet. Maar ik was wel een beetje teleurgesteld, nadat ik er superveel goede dingen over had gehoord.
Als eerste was ik teleurgesteld door het einde van deze trilogie. Waarom dat nou weer is kan ik natuurlijk niet zeggen.
Als tweede en als laatste was ik teleurgesteld door dat hele Sankta Alina-gebeuren. Niet dat het stom is, maar ik vond het gewoon niet interessant.
Verder vond ik deze boeken geweldig, vandaar dat het op nummer vijf staat.99682914. The Chemical Garden van Lauren DeStefano

Ik las het eerste boek met veel plezier, waardoor ik erg blij was om het tweede boek te lezen. Toen ik dat deed was ik een beetje teleurgesteld, maar ja, in veel series is het middelste boek net iets minder dan de rest, dus ik las ook het derde boek. En wat was die slecht! Nou ja, dat vond ik dan. Het verhaal trok me gewoon niet. Het was te onnodig.60840353. De Geheimen van de Onsterfelijjke Nicholas Flamel van Michael Scott

Nadat een paar vrienden mij deze serie hadden aangeraden, begon ik het eerste boek hoopvol te lezen. Maar ik kwam niet verder. Niet. Het duurde ook maanden voordat ik het eerste boek uit had. En dat was genoeg. De teleurstelling was afschuwelijk. En ik had nog verwacht dat het een goede serie zou zijn ! :(31353172. Artemis Fowl van Eoin Colfer

Ook deze serie werd mij aangeraden, die ik ook met hoge verwachtingen begon te lezen. Misschien wel iets te hoge verwachtingen. Want die teleurstelling... Het was denk ik gewoon het verhaal. Ik verwachtte iets dat leek op de Percy Jackson-serie, maar dat bleek dus niet zo te zijn.236654721. After van Anna Todd

Dit was de grootste teleurstelling van mijn leven. Echt waar. Deze serie werd beroemd door Wattpad en er kwam daardoor een boekversie van. Het werd vertaald in het Duits, Frans en zelfs in het Nederlands! Het kwam niet in mij op dat het slecht zou kunnen zijn.
En toen las ik de Wattpad-versie en OMG wat was het slecht! Het verhaal sloeg nergens op: de relatie tussen Tessa en Harry/Hardin ging van goed naar slecht en terug. Kom op, wie houdt die ruzies nou allemaal vol?! Tessa dus. Verder heb ik nog meer commentaar, maar ik wil de After-fans niet afschrikken, dus ik houd mijn mond.Welke series waren voor jou teleurstellend?

Reacties

  1. Ik ben het zeker met je eens over The Chemical Garden trilogie. Het eerste boek vond ik echt heel goed, maar de rest viel echt enorm tegen.. De andere series uit dit rijtje heb ik niet gelezen, maar die spreken mij persoonlijk ook niet heel erg aan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik las deze boeken vooral door de hype, maar ja, die hype kun je niet altijd vertrouwen, zoals je ziet.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts