Populaire series die ik nog niet heb gelezen. Oeps. Deel 3

Jee! Nog meer boeken die ik nog moet lezen! Hier heb ik weer een lijstje met boeken die ik nog moet lezen. *zucht* Wanneer houdt deze lijst ooit op? Nooit!

5. De Boekendief (The Book Thief ) van Markus Zusak
Ik loop iedereen aan te raden om dit boek te lezen, terwijl ik het zelf nog niet eens heb gedaan! Wat ben ik toch slecht bezig... Gelukkig heb ik de film nog niet gezien, anders zou ik me helemaal schamen (omdat ik graag het boek wil lezen voordat ik de film zie)! Een voordeel is dat mijn vader dit boek cadeau heeft gekregen voor kerst, dus ik hoef alleen nog maar het boek in te pikken en ik kan het gaan lezen!

4. Het Grote Misschien (Looking for Alaska) van John Green
Ik heb bijna alle John Green-boeken gelezen. Alleen deze nog en die van Let it Snow. Ik zweer je dat ik dit boek zo snel mogelijk wil lezen! Vooral voordat de filmposter uitkomt, anders word mijn beeld van de personages verpest, wat gebeurd was bij Paper Towns. Daar was ik toen niet blij mee.

3. Legend (Legend) van Marie Lu
Dit boek kost momenteel in het Nederlands vijf euro. Of ik het ga kopen? Nee. Nee? Nee. Ik wil de Engelse editie. Ik heb goede dingen over deze trilogie gehoord, dus waarom zou ik de Nederlandse editie kopen als ik de andere boeken in het Engels wil? Ik heb ook nog eens gehoord dat de Engelse boeken gekleurde letters hebben, dus daar stem ik voor.

2. De Reiziger (Outlander) van Diana Gabaldon
Ja, ja, ik ga dit boek lezen. Echt waar! Alleen moet ik eerst aan het boek komen. Ik heb namelijk geen zin om het te lenen bij de bieb, want ik heb gehoord dat het een tijdje duurt om dit boek te lezen. Dat geloof ik wel, met zeshonderd pagina's. Daarna ga ik de tv-serie kijken. Dat beloof ik ook.

1. Het Spel der Tronen (A Game of Thrones) van George R.R. Martin
Waar ik me het meest voor schaam is dat ik de tv-serie geweldig vind en het boek niet eens heb gelezen. Daar moet verandering in komen, dus wil ik dit boek zo snel mogelijk lezen. Alleen... Is er iemand vriendelijk genoeg om mij het boek cadeau te schenken? Ik heb al te veel boeken die ik moet kopen...

Reacties

Populaire posts