April Wrap-up

April was de maand van de eerste editie van YALFest en de eerste box van Celebrate Books. De maand waarin The Raven King verscheen. En een boel andere toffe boeken. En weer een maand waarin ik geweldige en minder geweldige boeken heb kunnen lezen. Dit zijn ze:

36. Crossed (Crossed) van Ally Condie
3,5/5 Nadat ik Matched een redelijk goed boek vond begon ik (met niet zo goede verwachtingen) aan Crossed. Wat ik van dit boek vond? Dat lees je hier.

37. Lady Midnight van Cassandra Clare
5/5 Eindelijk las ik het lang verwachte nieuwe boek van Cassandra Clare. Na een lange tijd wachten arriveerde dit boek en kon ik eraan beginnen. Mijn recensie lees je hier.

38. A Long Conversation van Cassandra Clare
5/5 Dit korte verhaal zat achter in Lady Midnight. Omdat alleen de eerste edities van dit boek dit verhaal hebben, was ik erg blij dat ik een eerste editie had!
Het verhaal voegt niet zo veel toe aan The Mortal Instruments, al is het wel een leuke toevoeging. Het einde van dit verhaal was wel erg spannend en ik hoop dat de vraag die A Long Conversation achterlaat beantwoord wordt in de toekomstige boeken van Cassandra Clare.

39. Zout van de Zee (Salt to the Sea) van Ruta Sepetys
5/5 Via de grootste YA-Facebookpagina won ik Zout van de Zee. Omdat ik niet zo'n fan ben van boeken over de Tweede Wereldoorlog was ik bang dat dit boek mij niet zou bevallen. Uiteindelijk bleek dat niet het geval te zijn! Hier lees je mijn recensie.

40. Hof van Doorns en Rozen (A Court of Thorns and Roses) van Sarah J. Maas
5/5 Ook dit boek heb ik gewonnen, maar deze keer via de nieuwsbrief van Best of YA. Als Sarah J. Maas-fan begon ik aan dit boek, om het in no time uit te hebben. Dit is mijn recensie.

41. Baron 1898 van Jacques Vriens
4/5 Mijn zusje leende dit boek bij de bibliotheek en natuurlijk moest ik het ook lezen! Door een vriendin ben ik ook Efteling-fan geworden, dus slecht kon dit boek toch niet zijn? Mijn recensie kun je hier lezen.

42. Het Teken van Vier (The Sign of Four) van Sir Arthur Conan Doyle
4/5 Nadat ik Een Studie in Rood had gelezen was het tijd voor Het Teken van Vier. Omdat Sherlock Holmes super bekend is had ik dan ook gehoopt dat de verhalen super leuk zouden zijn. Helaas vallen ze me een beetje tegen...

43. Rebel in de Woestijn (Rebel of the Sands) van Alwyn Hamilton
4,5/5 Omdat ik niet meer kon wachten tot de Nederlandse publicatie kocht ik maar de Engelse. Die cover is tenslotte ook mooier. En binnen één dag las ik Rebel of the Sands uit. Lees hier mijn recensie.

44. Carry On (Carry On) van Rainbow Rowell
4,5/5 In de langverwachte Celebrate Books zat Carry On! Diezelfde dag (de dag dat de box arriveerde) begon ik aan dit gigantische boek (500 blz!) en een paar dagen later kon ik het weer in de kast zetten. Dit is mijn recensie.

45. The Fame Game (The Fame Game) van Lauren Conrad
3/5 Voor mijn vakantie naar Berlijn besloot ik twee boeken mee te nemen. Dit was de eerste. Omdat ik dit boek anders toch niet zou lezen las ik het zo snel mogelijk uit. En toen kwam mijn recensie...

46. De Afstand tussen Jou en Mij (The Distance from Me to You) van Marina Gessner
5/5 Bij mijn YALFest-goodiebag kreeg ik dit boek. En dit was het tweede boek dat ik besloot mee te nemen op mijn vakantie. Omdat ik niets anders te lezen had had ik ook dit boek niet veel later uit. Lees hier mijn recensie.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Reacties

Populaire posts