Dingen die ik het komende halfjaar ga doen (Jan - Juni 2016)

2016 is nog maar net begonnen en ik heb al een boel dingen in mijn agenda staan. Leuke dingen. Ik heb besloten om ze onder elkaar te zetten, dus als je het leuk vind, kan je ook komen! Sommige dingen hebben een kaartje nodig en die zijn dan al uitverkocht. Ik heb eerder een lijst van releases gepost, dus die zet ik hier dan niet meer tussen. De lijst kan je hier lezen. Ik moet wel toegeven dat de lijst een beetje onoverzichtelijk is en niet helemaal compleet, maar het staat vooral vol releases van Engelse boeken en geen Nederlandse!

5 februari - Concert Imagine Dragons
Ik ben nog nooit naar een concert geweest, dus dit wordt mijn eerste! Ik ben een grote fan van Imagine Dragons, dus ik heb er zin in!
Veel heb ik hier niet over te zeggen. Wel dat er echt superveel mensen zijn die ik ken die hier heengaan!

12 februari - Hungry Readers bespreken Het Bunkerdagboek van Kevin Brooks
Wat is er leuker dan je verjaardag vieren met een leesclubbespreking? Niets! Ik heb ook super veel zin in deze meeting, omdat Het Bunkerdagboek gewoon een boek is dat besproken moet worden! Waarom? Dat kan ik je natuurlijk niet vertellen.
De meeting wordt gehouden in Boekhandel Stevens in Hoofddorp van 19:00 tot 21:00. Wil je er heen? De boekhandel vindt het fijn als je je even aanmeldt via de mail.

14 februari - Release Party Simon vs de Verwachtingen van de Rest van de Wereld
Eindelijk is het zo ver: de release van dit lang verwachte boek. Nou ja, ik zit al meer dan een halfjaar te wachten. De release party wordt gehouden in Arnhem bij Boekhandel Het Colofon. Of ik hier echt heen ga is nog niet zeker, maar dat is wel het plan! Op dit moment sta ik bij Facebook op "aanwezig"!

20 februari - Geef Mij Maar een Boek!
Een aantal boekverkopers hebben dit geweldige event bedacht. Nou ja, event, meer een release. Elk jaar wordt een ander Nederlands (kinder)boek herdrukt in een uitgave die maar één euro kost. Één euro! Dit jaar is het eerste jaar dat dit wordt georganiseerd en het boek is Oorlogswinter van Jan Terlouw. Ik ben benieuwd welk boek het volgend jaar gaat worden. Meer informatie? Die vind je hier.

1 april - Concert The 1975
Dat mijn tweede concert ooit niet eens een maand verder is dan de eerste verbaast mij eigenlijk wel een beetje. Wat eigenlijk ook heel raar is dat ik helemaal geen fan ben van The 1975. Waarom ik er toch heen ga? Een vriendin wilde heel graag gaan, maar niemand wilde met haar gaan. Zij is hier een grote fan van, en ik vond het sneu voor haar als ze niet naar haar favoriete band kon gaan. Stel dat Rick Riordan naar Nederland komt (wat heel onwaarschijnlijk is): ik moet en zal dan gaan, ook al is hij in Limburg of Groningen.
Ik moet ook toegeven dat ik hoop dat dit geen grap is.

24 april - YALFEST!!!
Dit is het event waar ik doodsnerveus voor ben, maar ook super blij en helemaal gek word als ik eraan denk en nog hoe weinig nachten ik moet slapen tot deze geweldige dag!
Ik heb met een vriendin afgesproken, maar ik heb workshop D gekozen, de kalligrafie-workshop en zij niet en zijn er niet echt mensen die ik ken die ook deze workshop hebben gekozen. Alleen maar twee of zo. En die ken ik ook nauwelijks. Dus zijn er mensen die het niet erg vinden dat ik tijdens het fotomoment en de workshop met hen rondhang? Meer informatie kan je in ieder geval hier vinden.
Enne... stiekem heb ik de catalogi van Blossom Books en Best of YA doorgelezen om te kijken welk boek je waarschijnlijk in de goodiebag krijgt. Het moest spiksplinternieuw zijn en dus in april uitkomen.Voor BB weet ik het al en Best of YA ook, maar daar ben ik minder zeker over.

5 tot 8 mei - Blossom Books Read-a-thon
Vorig jaar heb ik niet meegedaan met de Read-a-thon, maar dit jaar wil ik wel heel graag meedoen. Ik zit wel met een probleem. Op deze dagen ben ik heel waarschijnlijk op vakantie en ik denk niet dat het een goed idee is om een stapel boeken mee te nemen.
Ik ben hier in ieder geval heel enthousiast over! Meer informatie vind je hier.

Reacties

Populaire posts