Boeken die in 2017 uitkomen en ik daarvoor wel wil tijdreizen #2

2017 wordt een te gek jaar. In de boekenwereld in ieder geval. Bij de rest van de wereld kan ik dat natuurlijk niet zeggen. Maar goed. In mei had ik het over een aantal boeken die in 2017 zouden uitkomen en ik daar niet meer op kon wachten. Ondertussen, twee maanden later, zijn er zoveel nieuwe boeken bekend gemaakt, dat ik vond dat het tijd was voor een deel twee. Laten we beginnen.

28585057

Disruptor (Seeker #3) van Arwen Elys Dayton

Ik ben een grote fan van Seeker en Traveler, dus waarom zou ik Disruptor niet willen lezen? Net zoals de andere twee boeken heeft dit boek een ontzettend mooie cover. Het noorderlicht maakt het helemaal af. En de adelaar... Tjonge, ik kan niet wachten op de conclusie van deze geweldige serie. 

The World of Throne of Glass van Sarah J. Maas

Toen bekend werd gemaakt dat Sarah J. Maas een boek zou schrijven over de wereld van Throne of Glass was ik verkocht. Onmiddellijk. Ook al is er nog niet zo veel bekend over dit boek, ik moet en zal het toevoegen aan mijn boekencollectie. Moet moet moet. Want deze wereld is perfectie. Niet letterlijk, hoor.

Throne of Glass #6 van Sarah J. Maas

Ik kan niet wachten om het slotdeel te lezen van deze geweldige serie. Boek vijf, Empire of Storms komt dit jaar uit in september en als ik die heb gelezen ben ik er zeker van dat ik niet kan wachten op dit boek. Dus ja, hebben!

Lord of Shadows (The Dark Artifices #2) van Cassandra Clare

Na het verschrikkelijk spannende einde van Lady Midnight stond Lord of Shadows onmiddellijk op mijn lijst van boeken die ik ga kopen. Moet ik nog te verklaren waarom ik het wil lezen? Ik ben fan van de boeken van Cassandra Clare. Einde verhaal.

Our Dark Duet (Monsters of Verity #2) van Victoria Schwab

Ik heb This Savage Song niet gelezen (al wil ik dat wel heel graag doen), maar ik heb Our Dark Duet wel gewoon op mijn nog-te-lezen-lijstje gezet. Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit iets gelezen van Victoria Schwab, dus of ik haar boeken leuk ga vinden weet ik ook niet, maar ik heb wel een goed gevoel over haar boeken, dus ja, dit boek wil ik lezen.

The Valiant van Lesley Livingston

Lesley is een van de schrijvers die naar YALFest 2017 komt, dus moet ik natuurlijk een boek van haar gelezen hebben. The Valiant wordt naar het Nederlands vertaald, dus is eigenlijk al besloten welke van haar boeken ik ga lezen. Deze dus.

Seeker (Riders #2) van Veronica Rossi

Ik heb Riders nog niet gelezen, maar wat ik tot nu toe erover gehoord heb is erg positief, dus ik ben ontzettend benieuwd naar het verhaal. Als het goed is gaat Seeker over het meisje die de rijders van de Apocalypse begeleidt (of iets in die richting). Ik ben benieuwd.

The Gauntlet (The Cage #3) van Megan Shepherd

Niet zo lang geleden las ik The Cage, het eerste deel in deze serie. Boek twee, De Jacht, is ook maar net uit. En dit is boek drie. Moet ik nog meer zeggen?

30653853

The Upside of Unrequited van Becky Albertalli

Simon Vs. de Verwachtingen van de Rest van de Wereld, oftewel Simon Vs. the Homo Sapiens Agenda, is een boek waar ik ontzettend van genoot. Dus als dat boek al goed was, waarom zou ik Becky's andere boek dan niet leuk vinden? In het Nederlands heet dit boek De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde.

30226723

King's Cage (Red Queen #3) van Victoria Aveyard

Glass Sword heb ik nog niet gelezen, maar dat wil ik nog wel doen. Daarna kijk ik wel of dit boek wil lezen, en misschien lees ik dit boek wel helemaal niet, maar ik ben wel enthousiast voor deze release, gewoon omdat andere mensen er wel fan van zijn.

20983366

Wayfarer (Passenger #2) van Alexandra Bracken

Passenger heb ik ook nog niet gelezen (hoeveel deel twee's komen er wel niet uit van boeken die ik nog wil lezen?!), maar de cover spreekt mij in ieder geval wel aan, net zoals de kleur. Ik ben benieuwd.

29939390

Windwitch (Truthwitch #2) van Susan Dennard

Argh. Ook Truthwitch heb ik niet gelezen, maar de covers zijn goals en Susan is vrienden met Sarah J. Maas dus ik wil het lezen.

The Gatlon School for Vigilantes (The Gatlon Trilogy #1) van Marissa Meyer

Marissa Meyer is een geweldige schrijver, net zoals haar boeken (waarvan ik er maar vier heb gelezen, maar toch), dus The Gatlon School for Vigilantes staat op mijn verlanglijst, en van de beschrijving op Goodreads krijg ik een ontzettende zin om het te lezen.

28818314

RoseBlood van A.G. Howard

A.G. Howard heeft eerder de Splintered-trilogie geschreven, gebaseerd op Alice in Wonderland, die ik niet heb gelezen, dus kan ik niet zeggen of ik een fan ben van deze schrijver, maar RoseBlood is gebaseerd op The Phantom of the Opera, waarvan ik het verhaal wel ken en leuk vind. Dus ja. Ik wil dit boek lezen. En de cover is cool, vergeet dat niet.

Warcross (Warcross #1) van Marie Lu

Toen ik erachter kwam dat Marie Lu een serie ging schrijven over video games zette ik die serie onmiddelijk op mijn nog-te-lezen-lijst, want ook al speel ik amper games (ik moet het echt gaan doen), ik houd van ze. Verder heb ik Legend gelezen (ook van Marie Lu), en die beviel me, dus ik ben benieuwd.

The Muse of Nightmares (Strange the Dreamer #2) van Laini Taylor

Een grote fan van Daughter of Smoke and Bone ben ik niet (Dromendochter in het Nederlands), maar Laini's boeken lijken mij super vreemd en daarom te gek. Strange the Dreamer komt dit jaar uit, dus misschien koop ik het wel.

Welke boeken die uitkomen in 2017 wil jij heel graag lezen?

Reacties

  1. Oeeh! Ik heb Glass Sword nog helemaal niet gelezen, maar ik kijk nu al uit naar het 3e deel, ik vond Red Queen echt heeel leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts