Celebrate Books #2 Reaching for the Stars

Deze maand was het zover: Celebrate Books verstuurde de juli-box! Het eerste thema was Fandom en deze, de tweede, Reaching for the Stars. Letterlijk en figuurlijk.
Voor de mensen die Celebrate Books nog niet kennen: Celebrate Books is dé Nederlandse YA-boekenbox. Om de paar maanden staat een box gepland met een bepaald thema. Het eerste thema was dus fandom, de tweede Reaching for the Stars en de derde Midnight Mystery. In de box zit een boek met een aantal goodies die allen iets met het thema te maken hebben. En dit allemaal voor 29,95 euro!

Dit is mijn unboxing.


Ik ben heel erg blij met deze box. Vooral de boekenlegger vind ik het leukst (maar dat kan ook gewoon komen doordat het super schattig is én uit Canada komt).

Of ik Celebrate Books aanraad? Jazeker! Buitenlandse boekenboxen zoals Owlcrate en Fairyloot kosten voor ons niet dertig dollar alleen, maar vijftig, omdat er verzendingskosten bijkomen. Celebrate Books heeft geen verzendingskosten (wel voor België) en bevat ontzettend leuke dingen. Het boek dat erin zit is óf net verschenen, óf moet het nog verschijnen. In dit geval is het net verschenen.

Heb je de tweede Celebrate Books besteld? En ga je de derde bestellen?

Reacties

Populaire posts