Juni Wrap-up

Juni begon ik met het eerste boek van het jaar dat ik maar één ster had gegeven. Jep. Een beetje sneu, niet waar? Verder las ik wel goede boeken, dus werd mijn slechte start daarmee gecompenseerd.

60. Het Recht van de Sterkste (Quest for Justice) van Sean Fay Wolfe
1/5 Dit boek was onwijs slecht. Het zou je ook niet verbazen als ik je vertelde dat ik onwijs teleurgesteld was. Of ook weer niet, want genoten van dit boek heb ik helemaal niet. Mijn recensie kun je hier lezen.

61. Rode Letters (Written in Red) van Anne Bishop
5/5 Voor de Fantasy-leesclub van Hebban las ik dit kolossale boek (+500 blz!). Aan mijn eindcijfer is wel te zien hoe ik het vond, maar om toch meer details te krijgen, is het misschien beter om mijn recensie, die je hier kunt lezen, te lezen. ;)

62. Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits
4/5 Tweedehands Vleugels kreeg ik als recensie-exemplaar toegestuurd, die ik in een paar dagen uit had. Engelen in boeken is iets waar ik een hekel aan heb (terwijl anderen daar juist heel erg fan van zijn). De titel van dit boek zegt het al: het gaat over engelen. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier.

63. The Egyptian Myths: A Guide to the Ancient Gods and Legends van Garry J. Shaw
3/5 Dit was het eerste non-fictie boek dat ik dit jaar heb gelezen! (En vast ook de enige.) Mythologie heb ik altijd leuk gevonden, en Egyptische mythologie dus ook. Maar wat ik van dit boek vond? Dit is mijn recensie.

64. Mij Niet Gezien (Picture Me Gone) van Meg Rosoff
5/5 Nooit eerder had ik een boek van Meg Rosoff gelezen, dus ik was erg geïnteresseerd in Mij Niet Gezien. Meg had zelf gezegd (toen ze in Nederland was) dat de mensen die haar boeken lazen óf fan waren óf de boeken haatten. Wat ik ben? Dat lees je hier.

65. Thuis (Homecoming) van Kass Morgan
4/5 Deze maand heb ik veel series gestart, dus was het ook tijd om een paar series te beëindigen (ook al komt in deze serie nog een vierde deel uit). Daarom las ik Thuis, het derde deel van De 100. Benieuwd? Mijn recensie kun je hier lezen.

66. Het Toernooi van Gorlan (The Tournament at Gorlan) van John Flanagan
5/5 De hele Grijze Jager-serie heb ik nog lang niet gelezen (ik ben bij boek zeven), maar dat weerhield mij er niet van om de prequel te gaan lezen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan (al werd ik wel ontzettend boos)! Waarom ik boos werd? Dat kun je hier lezen.

67. The Blood of the Hydra van Michelle Madow
4/5 Dit boek kreeg ik toegestuurd als recensie-exemplaar, dus moest ik hem zo snel mogelijk lezen, al ging dat niet moeiteloos, omdat ik alsmaar niet in dit boek kwam. Maar ja, na een tijdje werd ik toch het verhaal ingezogen om deze recensie te kunnen schrijven.

68. Het Verborgen Orakel (The Hidden Oracle) van Rick Riordan
5/5 Ricks nieuwste boek moest ik natuurlijk lezen, dus dat heb ik ook gedaan. De laatste tijd kom ik moeilijker in zijn boeken, maar misschien omdat ze allemaal een beetje hetzelfde zijn? De humor is namelijk overal hetzelfde, net zoals de opbouw van het verhaal... Dit is in ieder geval mijn recensie.

69. Reached (Reached) van Ally Condie
3,5/5 Net zoals bij Thuis heb ik met Reached een serie afgesloten. En wat voelt dat fijn! Nadat ik ontzettend had genoten van Matched en juist helemaal niet van Crossed, was het tijd om te kijken wat ik van Reached zou vinden, de dikste van de drie. Toen ik de laatste bladzijde omsloeg slaakte ik een zucht van verlichting. Waarom? Dat lees je hier.

70. The Raven King van Maggie Stiefvater
5/5 Dit was het boek waar ik een jaar op zat te wachten. Het boek waar ik voor vreesde, maar ook het boek waarvan ik wist dat het geweldig zou worden. Dit boek roept allerlei emoties op... want het was het laatste deel van The Raven Cycle... een van mijn favoriete series... Dit is mijn recensie...

71. Het Laatste Licht van Jen Minkman
3,5/5 Ook dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar toegestuurd (net zoals Tweedehands Vleugels). In tegenstelling tot TV en Verliefd en Verloren was dit boek wél door Jen Minkman zelf geschreven (ze is de uitgever van de uitgever van alledrie de boeken). Daarom was ik erg benieuwd naar dit boek. Wat ik er uiteindelijk van vond kun je hier lezen.

72. The Head of Medusa van Michelle Madow
3,5/5 Dit was het laatste boek van de Elementals-serie die ik kreeg opgestuurd als recensie-exemplaar. Na het lezen van The Blood of the Hydra was ik ontzettend benieuwd wat er zou gebeuren in het derde boek, en wat ik ervan zou vinden. Mijn recensie kun je hier lezen.

Ik heb ook een aantal films gezien.

Alice Through the Looking Glass kun je hier lezen.

El Orfanato kun je hier lezen.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

Reacties

Populaire posts