Mijn kerstverlanglijst

Het is bijna december (oké, nog iets meer dan één maand, maar toch. Bijná.), en daarom besloot ik om mijn verlanglijst te delen (want ik heb anderen dat ook zien doen, dus ik dacht, waarom niet?). Mijn hele verlanglijst bevat meer dan honderd boeken (ja, ik weet het, zo veel...), en omdat het een beetje onhandig is om een hele lange verlanglijst te hebben, heb ik besloten om maar vijf boeken (eigenlijk vier, maar dat zie je zo) te kiezen die ik nu écht wil hebben (en lezen). Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

30846178

Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke

Het eerste boek op mijn verlanglijst is Wink, Poppy en Midnight, die uitgegeven is door Blossom Books. Niet dat dat veel uitmaakt, maar het is wel een van de redenen waarom ik dit boek wil hebben. Daarnaast ik de cover adembenemend en ben ik ontzettend benieuwd naar het verhaal. Over het boek zelf heb ik gemengde dingen gehoord, maar ik vertrouw Emmy wel, dus hopelijk vind ik dit boek ook leuk.

31144412

Verdermeer van Tahereh Mafi

Tahereh Mafi is een van mijn favoriete schrijvers (en de Vrees Me-trilogie is een van mijn favoriete series), maar ik heb haar nieuwste boek nog steeds níét gelezen of gekocht, wat ik vreselijk vind van mezelf. Net zoals Wink, Poppy en Midnight heeft Verdermeer een ontzettend mooie cover (en even druk), dus het is ook meteen een mooie aanwinst voor mijn boekenkast.

30030950

Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Original Screenplay van J.K. Rowling

Ik ben een echte Potterhead en ik wacht al op Fantastic Beasts and Where to Find Them sinds bekend gemaakt is dat ze die film gingen maken en dat er een boek komt van de film (meerdere zelfs, eigenlijk) betekent dat ik die heel graag wil lezen! Ook dit boek heeft een heel erg mooie cover en ook deze is erg druk. Hoe toevallig. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten, dus kom maar op!

11381895

It van Stephen King

Sinds ik Stranger Things heb gezien heb ik een soort van obsessie ontwikkeld van Finn Wolfhard. Niet dat ik hem leuk vind of zo, maar ik wil gewoon heel graag de films en tv-series zien waar hij in speelt (of gaat spelen, dat leg ik nu uit). Volgend jaar komt er een film uit waar hij in speelt: It. Een horrorfilm met clowns (eigenlijk is het er maar één) gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. En ik wil natuurlijk eerst het boek lezen voordat ik de film zie. Al is dit plan al mislukt, aangezien ik zaterdag de originele film zag. Oeps. Nou ja, nu het boek en daarna weer de film.


Death of a Bachelor van Panic! at the Disco

En dit is het enige niet-boek! Een CD. Jep. Ik wil heel graag Death of a Bachelor. Dit is het vijfde studioalbum van band Panic! at the Disco (waar alleen maar één iemand in zit, want de rest heeft hem verlaten...) en het is ge-wel-dig. De liedjes (wat een vreselijk woord, 'nummers' dan maar?) zijn erg leuk om naar te luisteren en ze zijn ook nog eens erg mooi. Daarnaast heeft LA Devotee banden met Stranger Things, dus waarom niet?

Wat staat op jouw verlanglijst?

Reacties

Populaire posts