September Wrap-up

Ook september was een maand waarin ik veel boeken heb kunnen lezen. Een paar waren voor leesclubs, andere waren recensie-exemplaren, andere weer van de bibliotheek en ga zo maar door. Er is in ieder geval veel variatie aan boeken. Benieuwd welke boeken ik heb gelezen? Lees dan snel verder.

104. Bibliotheek der Zielen (Library of Souls) van Ransom Riggs
4/5 Toen ik in de bibliotheek Bibliotheek der Zielen zag liggen pakte ik het meteen op, want series beëindigen is iets waar ik heel slecht in ben (ik ben meer series gestart dan die ik heb afgelezen). En met dit boek kon ik mooi De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine afsluiten met de film. Mijn recensie kun je hier lezen.

105. Tess (Kiss of Crimson) van Lara Adrian
4/5 Omdat ik mee had gedaan met de Hebban Awards, kreeg ik tien e-books cadeau. Dit was één daarvan. Aangezien ik Gabrielle nogal leuk vond, besloot ik om dit boek te lezen, dus heb ik dat ook gedaan. Dit is mijn recensie.

106. De Kat in de Hoed (The Cat in the Hat) van Dr. Seuss
4/5 Ik zat een keer in de bieb toen mijn oog op dit boek viel. Dr. Seuss is ontzettend bekend in de VS, dus pakte ik dit boek op en begon ik het te lezen. Heel erg bijzonder was het niet, maar wel interessant, want op een verhaal als dit was ik nooit gekomen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de film.

107. Groene Eieren en Ham (Green Eggs and Ham) van Dr. Seuss
4/5 Green Eggs and Ham is een ander boek van Dr. Seuss dat erg bekend is en ook dit boek was niet echt bijzonder. Wel leuk, en niet echt ergens op slaand, met de hele tijd Ik-ben-Bram. Maar ja, het is ook maar een kinderboek, dus zo veel kan ik ook niet vragen van Ik-ben-Bram. Ik ben er zeker van dat als ik nog klein was, ik deze boeken leuk zou hebben gevonden. Nah, ik heb eigenlijk geen idee.

108. The Amazing Book is Not on Fire van Dan Howell en Phil Lester
5/5 Ik ben een Phan en het is nogal awkward om als hun fan nog nooit hun boek te hebben gelezen, dus toen dit boek maar tien euro kostte op Bol.com greep ik mijn kans. Ik bestelde TABINOF en de volgende dag had ik het thuis. Bedankt Bol! Ik wil niet te veel zeggen over dit boek, daarvoor moet je mijn recensie, die hier te vinden is, lezen.

109. Elise (Midnight Awakening) van Lara Adrian
4/5 Na Tess was ik erg benieuwd naar Elise, het derde boek in de Middernacht-serie. Deze leende ik via de bibliotheek-app, die ontzettend handig is, een aanrader dus. Over dit boek ben ik minder blij. De reden kun je hier lezen.

110. Wat Jij Niet Ziet (Not If I See You First) van Eric Lindstrom
5/5 Dit boek las ik voor de Wat Jij Niet Ziet-leesclub van Hebban. En wow. Dit boek. Serieus. Ik kan gewoon niet uit mijn woorden komen. Asdfghjkl; Ik... aaargh! Oké, lees mijn recensie maar.

111. The Creeping Shadow van Jonathan Stroud
5/5 Het tweede boek waar ik helemaal gek van werd. Lockwood & Co. is een van mijn favoriete series, dus moest ik dit boek wel kopen. Daarnaast is dit boek het eerste boek ooit die ik heb pre-ordered om thuis afgeleverd te worden. Had ik geluk dat het twee dagen voor verschijnen thuis aankwam. Ik ging dood toen de bel ging. En ja, dat is een woordgrap. Dit is in ieder geval mijn recensie.

112. De Legende van de Vuurvogel van Femke Dekker
3/5 Een paar maanden geleden kreeg ik dit boek toegestuurd om te recenseren, maar ik kwam er steeds niet aan toe. Tot nu. Enne... Tja... Dit boek. Wat moet ik hierover zeggen? Ik heb het allemaal opgeschreven in mijn recensie, die hier te lezen is.

113. The Black Cat van Edgar Allan Poe
4/5 Op school, tijdens Engels, kondigde mijn docent aan dat we een kort verhaal gingen lezen. Ik was verrast toen het Edgar Allan Poe bleek te zijn, iemand die ik al heel lang ken, maar nog nooit iets van heb gelezen! En wat een verhaal was dit! Dat Edgar horror schreef wist ik al, aangezien ik een boek met zijn verhalen thuis heb staan (van mijn ouders), maar hoe vreemd ze waren? Nee, geen idee. Dit verhaal was kort, eng, raar en super moeilijk. Ik bedoel, mijn Engels is niet afgestemd op dit soort Engels, dus ik moet nog veel oefenen.

114. Laat Me Sterren Zien van Lizzie van den Ham
3/5 Het tweede recensie-exemplaar! Ik heb eerder Verliefd en Verloren gelezen, van dezelfde auteur, en het was zo'n boek die wel oké was. En dit boek... Die was ook oké. Minder dan oké. Mijn recensie kun je hier lezen.

115. Wat is Nou Normaal? (The Art of Being Normal) van Lisa Williamson
5/5 Omdat Lisa Williamson naar mijn lokale boekhandel kwam, wilde ik natuurlijk haar boek kopen en lezen. Schrijvers uit het buitenland komen ook niet iedere dag je boekhandel binnenwandelen! Dat tempo waarin ik dit boek uitlas... Oei! Dit is in ieder geval mijn recensie.

116. De Graces (The Graces) van Laure Eve
4/5 Een van de boeken die in september uitkwam was De Graces. Hierover werd druk gediscussiëerd, want is dit boek nou goed of niet? De cover is super mooi, maar het verhaal? Dat is iets heel anders. Wat ik van dit boek vind kun je hier lezen.

117. De Ijzerstrijder (The Iron Warrior) van Julie Kagawa
4/5 Julie Kagawa ken ik al een aantal jaar. Ik heb De Ijzerkoning geloof ik in 2013 of 2014 gelezen. Daarom was het de hoogste tijd om vaarwel tegen Meghan, Puck en Ash te zeggen, door middel van Ethan. En urgh. Dit boek. Ik laat mijn emoties los in mijn recensie en niet hier, om jullie niet af te schrikken. Goed. Ben je zover? Klik dan hier.

Deze maand heb ik ook drie seizoenen gekeken.

Jessica Jones Seizoen 1 kun je hier lezen.

Once Upon A Time Seizoen 1 kun je hier lezen.

Once Upon A Time Seizoen 2 kun je hier lezen.

Wat heb jij gelezen in september?

Reacties

Populaire posts