Uitslag winactie 1 jaar De Bookgeek!

Bedankt allemaal voor het meedoen met de winactie van 1 jaar De Bookgeek! Ik besloot de winnaars op de ouderwetse manier te kiezen, door de namen op te schrijven en in een grabbelton te doen. Vervolgens heeft mijn zusje de namen getrokken, en hier is de uitslag!

Winnaar pakket 1 (Traveler):

Mariska Zonneveld

Winaar pakket 2 (My Number One Wishlist):

Romy de Jong

Kunnen jullie je adres doorgeven via debookgeek@gmail.com? Dan stuur ik jullie pakket zo snel mogelijk naar jullie toe!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Ik ben er zeker van dat deze blog in de toekomst nog meer winacties heeft.

Bedankt voor het meedoen!

Reacties

 1. Ik vind het oneerlijk want op Winactie: 1 jaar De Bookgeek! heb je geschreven: 'Om extra kans te maken kun je mij volgen op Facebook, Instagram, Hebban, Goodreads en/of YouTube! (Elk social medium is één kans extra.)' En Mariska Zonneveld volgt je alleen maar op bloglovin en Facebook (2 extra kansen), terwijl Michelle Love je volgt op Facebook, Hebban, Goodreads, Instagram en Bloglovin (5 extra kansen).
  3 extra kansen meer dan Mariska Zonneveld dus. En toch heeft Michelle Love niet gewonnen. Als je alleen wilt dat iemand je volgt, kun je er ook gewoon bij zetten,hoor. En niet zeggen dat je extra kans maakt als ze je op meerdere sociale media heeft gevolgd. Want dat is toch niet zo!! Het heeft dan toch geen zin om je te volgen!!

  Als je de volgende keer weer een winactie doet. Niet erbij zetten dat je extra kans kunt maken door je op sociale media te volgen!! Dat is toch niet waar!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is hier een misverstand. Ik heb alle namen opgeschreven en daaruit de winnaar gekozen. Mariska heb ik er twee keer in gedaan, en Michelle vijf keer. Daaruit is één naam gekozen. Hoe meer kansen er zijn, hoe groter de kans is om te winnen. Maar dat betekent niet dat je ook wint als je veel kansen hebt. De kans is alleen groter.

   Kijk: als er in totaal twintig mensen waren (extra kansen meegerekend) en Michelle heeft vijf kansen, dan is het 1 nCr 1 x 19 nCr 4 / 20 nCr 5 = 0,25 kans, dus 25%. Als Mariska twee kansen heeft is dat 1 nCr 1 x 19 nCr 1 / 20 nCr 2 = 0,04 kans. Dat is veel minder dan Michelle, maar dat betekent niet dat ze niet kan winnen, toch?

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts