Mijn favoriete YouTubers

Naast boeken lezen en films kijken besteed ik veel van mijn tijd aan YouTube. Een paar maanden geleden schreef ik een blogpost over mijn favoriete BookTubers, dus ik dacht, waarom schrijf ik geen blogpost over mijn favoriete YouTubers? Hier dus, drie van mijn favoriete YouTubers.

Danisnotonfire (Dan Howell)
Dat veel mensen fan zijn van deze YouTuber is wel bekend. Ik heb namelijk een paar klasgenoten die ook fan van hem zijn. Dans filmpjes zijn hilarisch en hij is zelf ook een enorme fanboy, dus veel van ons kunnen ons wel met hem vergelijken. Hallo, Game of Thrones? Anime? Daarnaast is het onmogelijk om zijn filmpjes niet leuk te vinden.

AmazingPhil (Phil Lester)
Als ik fan ben van Dan, is het ook niet zo raar dat ik ook fan ben van Phil. Als zij samen collabs maken is het helemaal feest, natuurlijk, want die zijn gewoon geweldig en super leuk en grappig. Dan is het ook minder dat Phil minder volgers heeft dan Dan, want ze maken allebei even leuke filmpjes. Maar ja, niets aan te doen. O, en nog één ding. Ik ship geen Phan. Dat vind ik een beetje te ver gaan.

Connor Franta
Connor is een van de meest artistieke mensen die ik ooit heb ontmoet. Nou ja, 'ontmoet'. Zijn filmpjes zijn erg inspirerend en bij hem heb ik niet het gevoel dat hij alleen van kunst houdt voor het publiek, maar dat hij er echt van houdt. Dat is ook te merken aan zijn boek, A Work in Progress, maar goed, daar gaat deze blogpost niet over.

Wie zijn jouw favoriete YouTubers?

Reacties

Populaire posts