Recensie: Ant-Man (Ant-Man #1)


Titel: Ant-Man
Regisseur: Peyton Reed
Serie: Ant-Man #1
Gebaseerd op: Ant-Man (Comic van Marvel)
Acteurs: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll
Genre: Action, Adventure, Comedy
Verschenen: 23 juli 2015
Duur: 117 minuten
Cijfer: 8,0 of 4/5 sterren

Armed with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, con-man Scott Lang must embrace his inner-hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, protect the secret behind his spectacular Ant-Man suit from a new generation of towering threats. Against seemingly insurmountable obstacles, Pym and Lang must plan and pull off a heist that will save the world. (IMDB)

Wat doe je als je met een vriendin hebt afgesproken en Netflix hebt? Precies, een film kijken. En laat dat toevallig een Marvel-film zijn. Ant-Man had ik nog niet gezien, dus dat kwam mooi uit.

Vóór ik deze film zag was ik al een beetje gespoild (meer met de kleine dingen, zoals grappige stukjes) en wist ik natuurlijk ook al wat er zou gebeuren na deze film (Captain America: Civil War). Toch was ik erg enthousiast, dus heb ik ook niets anders gedaan dan genieten van deze film.

Waar de X-Men-films meer lijken op die van The Avengers, lijkt Ant-Man meer op die van Iron Man. Waar het bij de eerst genoemde films om draait zijn de gevechten. Bij de tweede genoemde films draait het vooral om de experimenten en het stoppen van 'de slechte medewerker van het bedrijf'.

Net zoals bij de andere Marvel-films zit Ant-Man boordevol humor. En Stan Lee, natuurlijk. Zo is het ook onmogelijk om niet te lachen tijdens de film.

En verder... Verder heb ik niet zo veel te zeggen over deze film. Het was leuk, zat boordevol actie en had natuurlijk datgene wat Marvel altijd heeft. Dat Marvel-gevoel. Geweldig, gewoon. En niet te vergeten, de extra scene's.

Ant-Man is een film die ik iedere Marvel-fan aanraad (al hebben die het waarschijnlijk dan al gezien). Als je niet zo een fan bent van superhelden raad ik deze film niet aan. Zo'n persoon raad ik meer Captain America of Iron Man aan.

Heb jij Ant-Man gezien?

Reacties

Populaire posts